L’AMPA vol, des d’aquest espai, donar-vos a conèixer que significa l’Associació de Mares i Pares d’alumnes de l’INS Manuel de Montsuar, quina funció té i també quines tasques desenvolupa. Volem reclamar la vostra atenció i demanar la participació perquè us animeu a ser-ne membres o si més no, a fer arribar a la junta els vostres suggeriments i propostes, així com participar en aquelles activitats que es proposen.

L’AMPA no té sentit si els pares i mares no pretenem participar en l’educació dels nostres fills i filles a l’Institut. Pensem que aquesta participació no és només important sinó també necessària perquè permet establir una continuïtat entre la família i l’escola de manera que els nostres fills i filles percebin la importància de la tasca que tan ells com el professorat fan a l’Institut. També ens permet prendre part activa en l’educació dels nostres fills i filles així com anar formant-nos nosaltres mateixos, com a pares, per a poder donar resposta a les seves necessitats que en aquesta etapa adolescent, sovint ens tenen molt preocupats.

 QUI SOM ? 

Som tots els pares i mares que estem associats i la participació està oberta a tothom. Els socis són l’element essencial i tots tenen els mateixos drets a l’hora d’accedir a les activitats i serveis que s’ofereixen

LA JUNTA DE L'AMPA LA FORMEN:

NOM I COGNOM

CÀRREC

 

Ramon Oscar Torrelles

Director de l’Institut

Sonica Sarrat

Presidenta

Silvia Oms

Vicepresidenta

Silvia Busom

Secretària

Ramon Drudris

Tresoreria

Jose Medina

Vocal

Ester Campalans

Vocal

Albert Esquerra

Vocal

Naima Sayem

Vocal

Eli Jurado

Vocal

 ON ENS PODEU TROBAR ? 

Cada primer dilluns de mes a les 20,15 h ens reunim la Junta de l’AMPA al despatx de l’Institut.

La Magda, secretària de l’AMPA la trobareu de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 17 trucant al 973233556, telèfon de l’Institut.

El nostre correu és: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  , podeu enviar-nos qualsevol suggeriment o consulta.

Consultant el racó de l'AMPA a la pàgina web del Centre:  http//insmontsuar.cat  

ON INTERVENIM ? 

L’AMPA intentem oferir els serveis més adequats  a les necessitats de cada moment, amb col·laboració i diàleg amb tots els sectors de la comunitat educativa. Junts compartim la responsabilitat d’educar els nostres fills i filles.

-         Activitats que s’organitzen en el centre

-         La revista “Tram de Tralla”

-         Les activitats extraescolars per als nois i noies

-         Activitats i xerrades per als pares

-         Escola de Mares i Pares

-         Dotació del centre

-         Despeses de material esportiu

-         Contractació d’una psicòloga

-         Administració 

TAMBÉ PARTICIPEM 

La FaPaC, federació de Mares i Pares de Catalunya. És l’òrgan de relació i coordinació entre els membre que la integren i aplega la majoria d’AMPA de les escoles públiques de Catalunya 

Al Consell Escolar del Centre, òrgan de govern on es troba representat tota la comunitat educativa essent un òrgan de decisió i participació que juga un paper important en el funcionament del centre. 

L’Associació Esportiva Escolar del centre, dins del Pla Català de l’Esport a l’Escola amb l’objectiu de facilitar  a tots el nois i noies , sobre tot als que no fan esport, el poder fer activitats i esport amb l’ajut de dinamitzadors. 

Pla Educatiu d’Entorn, projecte que pretén establir un marc d’actuació conjunt entre les diferents institucions i serveis que actuen en matèria educativa i de joventut. 

QUINES SÓN LES FUNCIONS ? 

- Donar suport a pares i mares, mestres i alumnes i als òrgans de govern del centre en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat de l’ensenyament

- Espai de reflexió que permet als pares i mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià del centre i sobre temes educatius

- Participa en la presa de decisions i de govern del centre amb representació al Consell Escolar.

- Administra i gestiona els recursos que aporten els associats

 US CONVIDEM A ASSOCIAR-VOS I PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS DE L’AMPA I SI VOLEU FORMAR PART DE LA NOSTRA JUNTA SOLS TENIU QUE OMPLIR LA BUTLLETA QUE S’ENTREGA A L’INICI DEL CURS.MOLTES GRÀCIES I BENVINGUTS

Darrera actualització (dimecres, 24 d'octubre de 2018 14:02)

 
Secured by Siteground Web Hosting