De bon matí, la senyora Fúcsia s’arregla tots els seus collars i se’ls penja, és molt senyora ella, és la seva manera de dir-nos el bon dia!. Ah! I les Surfínies no es queden pas enrere amb el seu vestit vermell. Ara encara els hi va un pèl curt, però a finals d’estiu saben que els arribarà fins als peus. La Lantana de groc, petita ella, i com de gran que s’ha de fer...

Enjardinament_2

Clavells i Generis, també van amb el vestit de Festa Major perquè tenen per veïnes les Begònies, que com sempre estan molt “hermoses”. La Dimorphoteca vesteix de lila perquè vol combinar-se amb el color corporatiu de l’institut. Les Alegries, sempre contentes diuen que prefereixen l’ombra, morenes, elles?, no. Menta, Timó i Romer ens ofereixen la seva galania molt més pel seu perfum. A la seva manera, també volen quedar bé.

Benvingudes a totes i tots, ens rebran amb alegria cada dia pel matí i, sempre, ens acomiadaran amb la il·lusió del retrobament en marxar.

Enjardinament_1

Volem agrair al Rubèn la bona feina que ha fet, als alumnes de 1r d’ESO D la cura en fer la plantació i, molt especialment, a HORTICULTURA BELLMUNT pels consells que ens han facilitat i per la donació desinteressada de tot aquest bé de déu de plantes.

Gràcies i per molts anys!


+ Fotos
Darrera actualització (diumenge, 26 de maig de 2019 18:44)

 
Secured by Siteground Web Hosting