Comença el curs 2019-2020. Enguany la incomprensió i la tristesa se'ns han interposat a la il·lusió i l'entusiasme que ens embarga sempre a l'inici del nou curs. Però ... “endavant amb la vida!” vam proclamar en silenci tots i totes el dijous al pavelló. Gràcies a tothom per ser-hi.

Els cent dotze nois i noies provinents de setze escoles de primària, ja són alumnes de 1r d'ESO de l'institut Manuel de Montsuar. Aquests primers dies de setembre l'equip de tutors els ha fet l'acollida, i el professorat ha treballat per posar en marxa el nou curs. Dia a dia tot el centre es va posant en funcionament.

IniciCurs2

Cooperar per aprendre, aprendre a cooperar és un dels propòsits que hem prioritzat l'equip docent de 1r i 2n d'ESO. És per això que hem començat el curs amb “barrets i espaguetis” a les aules. Pregunteu als vostres fills i filles ... a veure si us expliquen què hem fet i perquè!

Ens hem posat per primera vegada els 6 barrets de pensar, els tenim a les aules fer-los servir quan calgui. De ben segur que al llarg del curs es generaran conflictes i haurem d'afrontar problemes! Si compartim els diferents punts de vista que tenim cadascú molt probablement trobarem solucions creatives.

A 1r ESO, hem plantejat ja el primer repte. Demaneu-los que us en facin cinc cèntims siusplau! Tot i que era un repte difícilment superable, uns quants equips el van portar a terme amb èxit, i tots i totes ens vam adonar de com hem de procedir per treballar veritablement en equip, és a dir, per cooperar. Tot just hem començat.

 

Bon curs a tothom!

+ Fotos

Darrera actualització (dissabte, 14 de setembre de 2019 11:37)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting