Logo_Ull_crtic_desembre_2013

El treball dels nous periodistes del Montsuar ja torna a estar engegat. De nou, des de l'Ull crític, 22 alumnes de 2n d'ESO ens mantindran informats dels fets més destacats, interessants, novedosos, curiosos que tindan lloc en el nostre institut al llarg d'aquest nou curs 2019-20.

Ara per ara, ja estem treballant des de les diferents seccions que hem establert i que, evidenment, sempre restarant obertes a les vostres opinions, crítiques i comentaris.

La nostra intenció, voluntat i un dels màxims objectius que pretenem des de l'Ull crític, és fer-vos partíceps, a més a més, de tot aquell món que se'ns obre més enllà de l'institut: obrir-nos al món, des del més proper: institut, ciutat, poble, barri; fins al més allunyat: El Segrià, Catalunya, Espanya, Europa i el món, tan interconnectats, tan propers gràcies a les noves tecnologies i xarxes de comunicació.

Logo_esport_i_salut__Ainhoa__BONALOGO_CORRECTE_I_DEFINITIU_LOGO_ESPORTS_MONTSUAR

La cultura, els esports, els videojocs, la lectura, les activitats internes i externes de l'institut i des de l'institut, els espectacles, la música, el cinema, els altres, els acudits, la cuina, els famosos i les famoses, els influencers, la fotografia, les xarxes socials...

                                Resultat d'imatges de logo marato tv3 2019

Ja veieu que estem elaborant molts temes diversos, sempre des del nostre punt de vista, des de la nostra crítica (d'aquí crític!) sempre constructiva, sempre per millorar i millorar-nos!

Aquí ens teniu, disposats i disposades a rebre-us amb les mans ben obertes!

Darrera actualització (dissabte, 28 de setembre de 2019 19:44)

 
Secured by Siteground Web Hosting