Logo_Ull_crtic_desembre_2013

COMENÇA EL NOU CURS 2019-20

Tornem a l’escola després de les vacances enmig de rialles, retrobaments i muntanyes d’històries per explicar.

Un any més l’entrada al nou curs ha estat marcada per l’alegria de retrobar-se amb el amics i els companys.

El primer dia, l’alumnat de 1r d’ESO, que començava per primer cop a l’institut, va venir a les 8:00 del matí. Els diferents professors de l’Equip Docent del curs els van rebre, els van començar a explicar com funciona el centre i van fer algunes activitats per anar-se coneixent.

Més tard, tota la resta de l’alumnat vam venir al centre per preparar el nou curs i reunir-nos amb els nostres tutors i tutores.

Durant els dies següents ens hem anat retrobant amb el professorat del curs passat, i coneixent aquell que ha arribat nou.

A poc a poc, durant la següent setmana, l’agitació de l’inici de curs ha anat minvant i ha donat pas a l’habitual rutina de l’institut.

Després d’uns quants dies, el proppassat dilluns 23 de setembre l’alumnat de 1r i 2n d’ESO vam iniciar el nou treball per tasques. Aquest és un projecte conjunt de totes les assignatures on aprenem molts aspectes sobre diversos temes.

    

A 1r, com l’any passat, han iniciat el TxT amb la tasca «L’univers», un projecte on s’aprenen els coneixements sobre l’espai i els fenòmens que succeeixen allí.

A 2n, però, enguany hi ha una novetat. L’habitual tasca de «El mercadet de valors», ha estat substituïda per una de nova i molt engrescadora anomenada «Del xarleston a la intel·ligència artificial»: on treballarem els avenços i els canvis que hi ha hagut en l’últim segle. Estem segurs que serà un tasca tan divertida com l’anterior i que aprendrem moltíssimes coses.

En conclusió, l’inici del curs 2019-20 ha estat ple d’energia i motivació, tant per part de l’alumnat com del professorat.

Benvinguts i benvingudes!

Blau Martín 2n ESO C
 
Secured by Siteground Web Hosting