Divendres passat, amb el xandall posat i l'esmorzar a la motxilla, alumnat i professorat de 1r d'ESO vam fer la tradicional sortida de Convivència al parc de la Mitjana de la nostra ciutat.

La_Mitjana_1

La caminada la vam fer a bon ritme, amb poc més d'una hora estàvem a lloc amb la gana feta. El dia era esplèndid : el cel clar, el sol brillant, l’airet suau i la temperatura agradable ens van acompanyar tot el matí. La visita al Centre d'Interpretació ens va generar un munt de preguntes : De veritat que hi ha serps tan grosses a la Mitjana? Què és una mitjana o què o qui l’ha format ? Què té en comú amb el Delta de l’Ebre que vam conèixer a 6è? Quines espècies de peixos i aus hi habiten?   També hi ha amfibis, rèptils i mamífers! ... Podem tornar-hi sempre que vulguem és un espai obert a tothom, on podem observar i aprendre per conèixer i gaudir de la natura.

Després organitzats en nou equips inter-classes, vam començar la Gimcana. Nou proves que posaven a prova l’habilitat física, la perseverança i la capacitat de cooperació de tot l'equip. Els resultats van ser molt igualats! per això el jurat ho va tenir difícil per proclamar els dos equips guanyadors.

La participació cívica i activa de tots plegats va fer que poguéssim complir el Propòsit de la jornada: passar un dia fora de les aules per conèixer una mica més el nostre entorn natural, gaudir fent activitat física i sobre tot, CONEIXER-NOS.

 

Gràcies i felicitats a tothom!

 

 

Fotos de la sortida

Darrera actualització (dijous, 10 d'octubre de 2019 12:02)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting