El passat dimecres 30 d’octubre, un any més, tots els alumnes de 4rt d’ESO vam anar d’excursió a la Seu Vella, no era una excursió qualsevol, anàvem a fer matemàtiques.

Anteriorment, a les classes, vam estar treballant el tema de la Trigonometria, vam anar-hi per així poder-ho aplicar i saber la importància que té a la realitat, també per tenir una visió més àmplia sobre aquest tema.

Seu_Vella_15

Primer, en grups de tres, abans de la sortida vam fer un clinòmetre ja que necessitàvem aquesta eina per poder mesurar diferents parts de la Seu Vella, com l’altura del campanar. Un cop a la Seu Vella, amb els nostres dossiers, ens vam separar per classes, i en grups de tres, ens vam posar a treballar.

A l’hora de treballar, ens vam dividir per les diferents parts de la Seu Vella en grups-classe. Cada classe feia una part del dossier diferent. Uns feien la part de dins del claustre, una altra classe estava fora mesurant l’alçada de la Seu Vella i l’altra classe estava fent una visita guiada, per tal de respondre una part del dossier. Quan totes les classes havíem acabat de fer l’activitat, canviàvem.

A la Seu Vella també vam aprofitar per fer la foto matemàtica, que havíem de penjar el dijous següent.

Aproximadament, a la 13.30 hores del migdia vam agafar l’autobús per tornar a l’institut i així poder acabar de fer totes les operacions, passar-ho tot a net i a bolígraf, poder perfeccionar alguna última cosa... i vam entregar els dossiers a la nostra professora de mates.

Ha estat una sortida molt divertida i entretinguda en la que no hem parat de treballar i en la que hem aprés moltes coses matemàtiques de la nostra vida quotidiana.Fotos de la sortida


Darrera actualització (dimecres, 13 de novembre de 2019 21:35)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting