L'altre dia amb els alumnes de Biologia de primera franja vam realitzar una interessantíssima excursió cap a les muntanyes de prades, on vam descobrir la seva formació geològica i biodiversitat. També vull mencionar la gran participació i passió que han dedicat els nostres professors, ja que sense ells no hagués estat possible.
L'excursió es basa principalment en fer un lleuger itinerari terrestre al voltant de les muntanyes de Prades, i anar fent parades als llocs d'interès biològic i geològic, com ara les pissarres, que es van formar gràcies a la alta pressió i temperatura exercida pel moviment de plaques tectòniques als sediments marins. Tot i que també cal destacar que vam parar en llocs d'interès històric com el forn de carbó.
A mi, el fet d'haver realitzat aquest itinerari, m'ha obert més la curiositat i m'ha ensenyat a aplicar pràcticament els aspectes que hem après a les classes. Sincerament, ho trobo millor que una classe teòrica i opino que és una excursió dinàmica, variada d'informació i amb tocs d'humor on s'hi ha respirat sensació de benestar entre alumnes i professors.

Darrera actualització (dijous, 14 de novembre de 2019 07:43)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting