Del 24 al 29 d'octubre de 2019, gran part de l'alumnat de segon de Batxillerat vam ser fora del país: concretament, a la ciutat de Berlín, Alemanya.

Aquest viatge de final d'etapa, sent un punt clau per a desconnectar de tots els treballs i exàmens que teníem al damunt, ens va permetre gaudir en primera persona de la bellesa de la capital alemanya i la seva imponent història. Vam poder gaudir de l'essència d'una de les ciutats més importants d'Europa, descobrir les diferències de la cultura alemanya amb la de casa nostra i, a més, tota la història que aquestes terres ens van revelar ens ha ajudat a obrir els ulls i poder adonar-nos-en del que realment ha arribat a passar al món amb el pas dels anys.

Durant aquests sis dies, vam intentar consumir al màxim tot el que Berlín ens podia aportar. Freqüentant la mítica Alexanderplatz i la extremadament útil estació de Friedrichstrasse, vam visitar des de la Fernsehturm (la torre de la televisió) fins a la coneguda East Side Gallery, passant per racons indispensables com la Brandenburger Tor i el passeig Unter der Linden. També vam endinsar-nos al Memorial de l'Holocaust i a la majestuosa catedral de la ciutat, així com al Reichstag (el Parlament d'Alemanya), entre moltes altres visites a llocs de moltíssim interès. Fins i tot, un dels matins el vam dedicar a l'excursió que, probablement, va ser la que més ens va impactar a tots: vam poder visitar i veure per dins el camp de concentració de Sachsenhausen, que és el més proper a la capital i un dels més importants del país.

Després del vol de tornada, durant el qual vam veure pondre el sol, tots nosaltres estem d'acord en que va ser un viatge únic i especial i que, tot i haver sigut més curt del que ens agradaria, ens va ajudar a créixer com a persones i a curar-nos la ment de la manera que només Berlín sap fer.

Darrera actualització (dimecres, 13 de novembre de 2019 08:56)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting