El passat divendres 8 de novembre, els alumnes d'alemany de 1r de batxillerat vam anar a la universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ens van convidar a l'acte, que era en commemoració de la caiguda del mur de Berlín, que l'endemà, feia ni més ni menys que 30 anys, de la seva caiguda. 

Prèviament ens havien informat sobre com seria la sortida, ens hauríem de dividir en comissions i de dos en dos buscar informació sobre el tema que tractava la nostra comissió. Els temes que es van tractar eren: si els murs eren necessaris, el futur d’europa, fronteres no físiques que existeixen...

BCN_11

Un cop allà, primer ens van donar la benvinguda a tots els instituts convidats, i després ens vam dividir en les 8 comissions que hi havia i vam començar a debatre sobre el tema que cadascú havia preparat prèviament, llavors, estàvem debatent durant tres hores, amb una pausa pel mig.

Va ser molt interessant, ja que vam poder observar la diversitat de pensament sobre els temes que ens havien proposat, tots ells relacionats amb la Unió Europea. Dins de cada comissió de debat, hi havia un expert sobre cada tema que anava corregint una mica a la gent sobre les dades o suposicions que es donaven. Quan vam acabar de debatre, ens vam reunir tots i totes a la sala d'actes, on els moderadors ens van exposar al conjunt de totes les comissions el que s'havia parlat i a quines conclusions s'havien arribat a cada comissió en concret. 

BCN_22

Després de cada intervenció dels per les preguntes o opinions que es van formular des dels espectadors, moderadors, hi havia un torn de preguntes, i en alguns moments hi va haver polèmica, però va acabar sent anecdòtica.

Vídeo de la jornada:
Darrera actualització (dimecres, 4 de desembre de 2019 02:03)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting