Logo_DEFINITIU_ULL_CRTIC__octubre_2019_REDIMENSIONAT

L'EQUIP DE VOLEIBOL DEL MONTSUAR

Com la majoria ja sabeu, hi ha un equip de voleibol al Montsuar en el qual hi poden haver alumnes de primer a quart d'ESO, encara que actualment, només hi ha set alumnes de segon i tres de tercer. En total són 10 alumnes, 2 nois i 8 noies. Entrenen dos dies a la setmana, el dimecres i el divendres de 15.00 a 16.30 hores.

Quasi cada setmana, es disputa un partit a la Lliga Escolar, habitualment al pavelló de l'INEFC (per a informació dels partits, podeu buscar al Consell Esportiu del Segrià). A dia d'avui, han disputat uns quatre partits, (sense comptar els dos amistosos) dels quals només han guanyat dos, contra el Balàfia i el Ronda, i els altres dos els han perdut contra el Claver. Van en quarta posició dels deu equips de la Lliga Escolar, que està formada pels següents equips d'instituts de la comarca del Segrià: l'Alpicat, el Claver A, el Claver B, el Claver C, el Ronda A, el Ronda B, el Montsuar, el Camp Escolar, el Balàfia i el Torre Vicens.

classificaci_volei

Des de la secció d'esports, estem molt contents de tenir un equip de volei que ens representi com a institut i els desitgem que guanyin molt, però sobretot que aprenguin molt.

Darrera actualització (dimarts, 21 de gener de 2020 11:04)

 
Secured by Siteground Web Hosting