Als passadissos del centre ja podem veure els pòsters de síntesi que ha elaborat l’alumnat de 1r com a productes finals de la segona UDI del TxT. Com a Tasca final, els i les 115 alumnes més joves de l’institut van rebre amb molt d’entusiasme l’alumnat de sisè de primària que van venir al Montsuar a visitar l’Exposició «La Terra, el nostre món».

Visitants_1

Dimarts 3 de març, va venir l’alumnat de les escoles St. Jordi, Balàfia i Pinyana, i van ser 1r C i E els encarregats de fer la rebuda dels visitants al Jardí dels ametllers. La pluja i el vent van fer que haguéssim de canviar d’espai, però no van impedir que les tres alumnes de 3r ens donessin la benvinguda amb la cançó Heal the wold. Els i les acompanyants van guiar els i les visitants pels sis espai d’exposició, on la resta d’alumnat feia les explicacions dels continguts treballats en equips a les aules al llarg de vuit setmanes.

Escoles

El dijous 5 de març, el dia acompanyava i vam poder rebre i acomiadar els visitants de l’escola Països catalans al jardí, tot gaudint de l’espectacle dels fruiters florits. Un equip de 1r E ens va regalar la seva coreografia i la resta de l’acte es va desenvolupar amb l’aportació de tothom. L’alumnat visitant en va fer una valoració molt positiva i ens va encoratjar a seguir treballant de forma activa i cooperativa a les aules i als espais del centre.

Moltes gràcies a tots i totes els que ho hem fet possible!

L’equip docent de 1r ESO.


Fotos de les jornadesDarrera actualització (dijous, 12 de març de 2020 00:23)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting