Logo_DEFINITIU_ULL_CRTIC__octubre_2019_REDIMENSIONAT

El coronavirus obliga a suspendre esdeveniments esportius

Com tots sabeu el Covid-19, conegut com coronavirus, és un virus que es va descobrir a Wuhan i actualment s'ha transmès a més de 90.000 persones aproximadament. Aquest nombre pot variar, segurament quan estigueu llegint la notícia ja haurà canviat, així que aquí teniu l'enllaç per a consultar-ho:

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Els esports més importants que s'han suspès han sigut Moto GP, Fórmula 1 i la lliga japonesa de futbol i també s'han suspès alguns esdeveniments esportius o els campionats a escala europea, els quals es juguen a porta tancada, com la UEFA Champions League o l'Eurolliga de bàsquet. A Moto GP s'han hagut de suspendre els dos primers Grans Premis i s'hauria de començar a Austin, els Estats Units. I a Fórmula 1 s'ha suspès la quarta cursa que s'hauria d'haver celebrat a la Xina. A la lliga japonesa no s'ha pogut començar a jugar a part de la primera jornada i la xinesa ha cancel·lat tots els partits. També es va jugar a porta tancada el partit de la Champions League València-Atalanta. A més a més, s'ha suspès el campionat mundial de tennis de taula que s'hauria d'haver jugat a Corea del Sud.

corona-4893276_640

Per la seua banda, el COI va dir que de moment es faran els Jocs Olímpics de Tòquio. Però tot dependrà de l'evolució de l'epidèmia a tot el món i de les mesures que es vagin prenent per tal de contenir-la.

Tot això del Coronavirus està creant una gran polèmica al món de l'esport perquè s'estan suspenent molts esdeveniments esportius i n'hi ha alguns que es fan a porta tancada, però, en canvi, s'han celebrat altres esdeveniments que han reunit gran quantitat de gent.

Des de la secció d’Esports, estem preocupats pel coronavirus perquè cada vegada s'està escampant més i ja afecta a tots els sectors.

Darrera actualització (dijous, 12 de març de 2020 14:32)

 
Secured by Siteground Web Hosting