Benvolgudes famílies,

Us vull fer arribar una abraçada molt forta a tots i el desig que esteu, juntament amb la vostra família, bé de salut. Per part nostra, us volem transmetre escalf i estima en aquests moments complicats.

Per part del centre, hem establert un Pla de Contingència per tal de donar resposta a la situació actual d'excepcionalitat i per poder mantenir viu i actiu el nostre Institut durant el confinament. Aquest pla inclou varis aspectes:

- De cara a l'alumnat, hem establert una proposta d'activitats didàctiques per tal que l'alumnat aprofiti des d'un punt de vista educatiu el temps de confinament. Aquestes tasques, òbviament, arriben als vostres filles i filles per via telemàtica: moodle, whatsapp o altres entorns digitals. Anem amb molt de compte per tal de plantejar activitats amb mesura, coherència i sentit comú. Intentem posar-nos en la vostra pell i busquem un equilibri entre l'aprofitament del temps i la no saturació.

- També busquem no perdre el contacte amb l'alumnat des d'un punt de vista emocional, via tutories, ja que ho considerem molt important i que redunda en un benefici comú.

-  Per altra banda, volem seguir atenent els vostres neguits com a família, oferint la nostra ajuda en allò que us sigui convenient, ja que ara més que mai, tots formem part de la comunitat educativa del Montsuar i de ben segur que tots junts, amb comprensió i bondat, ens en sortirem.

Com podeu anar seguint pels mitjans de comunicació, la situació és canviant i incerta, per tant, les situacions que se'ns vagin plantejant les atendrem quan toqui, amb diligència, sentit comú i, sobretot, de manera cohesionada i amb bona voluntat.     

De moment, el que sabem segur és que no tornarem a les aules, almenys, fins després de setmana santa, amb previsió que encara s'allargui més temps el confinament. Qualsevol nova informació, us l'anirem trametent.

Cuideu-vos, cuideu als vostres, establiu-vos rutines saludables i molts ànims a tothom.



Darrera actualització (dilluns, 30 de març de 2020 12:12)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting