Webs2

Durant les dues primeres setmanes «d’aturada» l’alumnat de 2n ESO va FER-SE PREGUNTES, i va BUSCAR RESPOSTES sobre el CoronaVirus i la COVID19. La reclusió a casa, sense possibilitat de sortir al carrer, va comportar la REFLEXIÓ PERSONAL i COL·LECTIVA...

Han anat passant les setmanes, ja comencem la 7a!, i per fi sembla que els i les més joves de casa podran començar a sortir al carrer per passejar, exercitar-se i oxigenar-se una mica. No és gran cosa, molt menys del què voldríem... però així és de moment.

Per celebrar-ho volem COMPARTIR amb la Comunitat educativa montsuarina, la FEINA TAN BEN FETA que han fet un bon nombre d’alumnes. L’han fet des de casa, de forma AUTÒNOMA, seguint tan sols les orientacions inicials i posant en pràctica les habilitats que tan intentem desenvolupar en el nostre alumnat.

Com a profes, n’estem MOLT SATISFETS, és per això que us encoratgem A TOTS I A TOTES a seguir estant al corrent de l’actualitat, del vostre entorn, A SER PROTAGONISTES del vostre temps i aportar tot allò que pugueu per contribuir A LA MILLORA DE LES PERSONES I A LA CURA DEL PLANETA.

A continuació podeu GAUDIR I APRENDRE amb la feina feta per l’alumnat de 2n ESO :

 
Secured by Siteground Web Hosting