Us deixem l’enllaç d’una selecció de projectes que han realitzat els alumnes de 2n d’ESO durant aquests dies de confinament, en l’àmbit de la matèria de Tecnologies. L’objectiu d’aquests projectes era la representació gràfica en tres dimensions de la seva habitació, a partir d’un croquis acotat que van confeccionar prèviament, prenent les mides reals. També havien de representar el plànol d’instal·lació elèctrica, que en aquest enllaç no es mostra.

portada

A més de les eines manuals necessàries per confeccionar el croquis inicial (cinta mètrica, llapis, paper), han utilitzat pel disseny final el programari lliure de disseny CAD (Computer Aided Design), SWEETHOME3D. Si bé l’encàrrec inicial era el disseny de la seva habitació, alguns/es alumnes amb empenta s’han animat a representar la totalitat del seu habitatge.

Amb aquestes activitats, més tenint en compte la situació en que ens trobem, preteníem que els alumnes assoleixin les competències bàsiques d'una forma engrescadora i divertida, tot desenvolupant la seva capacitat d'observació i creativitat. Especialment es treballen les competències digital i de tractament de la informació i la competència d’aprendre a aprendre. A més, amb la inclusió de videotutorials -alguns realitzats pel professorat-, llibres interactius, fòrums de consulta i altres recursos, permeten que cadascun dels alumnes els puguin visualitzar i consultar al seu ritme, amb més possibilitats portar-les a terme amb èxit.

Cliqueu al botó Boto per veure els projectes. La càrrega de les imatges pot ser una mica lenta. Podeu triar entre dos modes de visualització: Vista aèria o Visita virtual.Darrera actualització (diumenge, 31 de maig de 2020 11:26)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Calendari
No images
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting